Ilmalämpöpumppu ja poistoilmalämpöpumppu

Teollisuuteen, taloyhtiölle ja omakotitaloon

Ilmalämpöpumppu ja poistoilmalämpöpumppu

Teollisuuteen, taloyhtiölle ja omakotitalolle

ILMALÄMPÖPUMPPU JA POISTOILMALÄMPÖPUMPPU TEOLLISUUTEEN

Teollisuuskäyttöön suunniteltu ilmalämpöpumppu ja poistoilmalämpöpumppu on tarkoitettu käytettäväksi suurissa kiinteistöissä, kuten teollisuudessa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa.

Suuriin tiloihin tarkoitettu ilmalämpöpumppu ja poistoilmalämpöpumppu lämmittää kustannustehokkaasti, ollen edullinen ja varma valinta. Niiden suunnittelussa on otettu huomioon pölyn ja lian kesto, mutta myös viilentäminen. Samalla laitteella voidaan hoitaa suurenkin kiinteistön ympärivuotinen lämpötilan hallinta helposti ja miellyttävästi.

Kattoon sijoitettuina ne pitävät korkeankin tilan lämpötilan miellyttävänä, tasaten lämpötilaeroja. Niiden asennus ja käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista.

KÄYTTÖKOHTEET

Z

Teollisuuskiinteistöt

Z

Tehdasrakennukset

Z

Tuotantolaitokset

Z

Varastorakennukset

Z

Pysäköintilat

Z

Urheilu- ja pelihalllit

Z

Kaupat ja marketit

Z

Taloyhtiöt

Z

Omakotitalot

Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu kylmätekniikkaan, jossa laite siirtää ulkona olevaa lämpöenergiaa asuntoon tehostaen samalla sisäilman kiertoa. Ilmalämpöpumppu käyttää siis ilmassa olevaa lämpöenergiaa, jota vain siirretään ulkoa sisälle tai päinvastoin.

Poistoilmalämpöpumpun toiminto perustuu lämmön talteenottoon. Kerätty lämpö siirretään lämpimään käyttöveteen ja lämmitysveteen. Lämmitysvesi ohjataan patteri-, lattia- tai ilmalämmitykseen. Se voidaan ohjata myös erillisen lämmittimen avulla tuloilman lämmittämiseen. Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate on yksinkertainen. Ulkoyksikön puhallin kierrättää höyrystimensä läpi ulkoilmaa, ja ulkoilman lämpö saa höyrystimen kylmäaineen muuttumaan kaasuksi. Kaasuksi muuttunut kylmäaine puristetaan ilma-vesilämpöpumpun kompressorissa korkeampaan paineeseen, ja kaasu kuumenee entisestään.

ILMALÄMPÖPUMPPU JA POISTOILMALÄMPÖPUMPPU, ASENNUS JA HINNAT

Toteutamme ilmavesilämpö ja ilmalämpöpumppuasennukset vastuullisesti lakien ja asetusten mukaan. Olemme Tukesin kylmäalan toiminnanharjoittajan rekisterissä seuraavin toimintaoikeuksin: y3 vähintään 3 kg kylmäainetta sisältävät jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteet.

Teollisuudessa ulkoyksikkö asennetaan kiinteistön ulkoseinustalle, josta johdetaan kylmäaineputket sisäseinälle asennettavaan sisäyksikköön. Yksi ulkoyksikkö voi olla kytkettynä useampaan sisäyksikköön jopa 50-100 metrin putkivedoilla.

Taloyhtiössä ja omakotitaloissa useiden ulkoyksiköiden sijaan asuntoja palvelee yksi yhteinen ulkoyksikkö. Tähän yhteiseen ulkoyksikköön liitetään asuntokohtaiset sisäyksiköt. Asuntokohtaisesti voidaan asentaa tarvittaessa useampia sisäyksiköitä.

Sisäyksiköitä on saatavilla seinämalleina ja kattokasetteina. Niillä on IP44 luokitus ja ohjaus hoituu langattomasti tai langallisella säätimellä.

Mitsubishi ilmalämpöpumppu asennettuna 1850 €
Daikin ilmalämpöpumppu asennettuna 1950 €

Hinnat alkaen, sisältäen alv 24%

Taloyhtiön ilmalämpöpumput voidaan asentaa myös keskitetysti, jolloin jokaiseen asuntoon ei tule omaa ulkoyksikköä.

ILMALÄMPÖPUMPUN JA POISTOILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTOSOPIMUS

Ilmalämpöpumpun ja poistoilmalämpöpumpun huoltosopimus pidentää laitteiden käyttöaikaa ja pitää ne toimintavarmoina. Huolto käsittää tarkastuksen, tarvittaessa pesun, huuhtelun ja desinfioinnin sekä kylmäaineiden lisäyksen.

Huoltosopimuksen hinta on alkaen 250 €/vuosi.

Z

Sisäyksikön suodattimen, kennoston ja puhaltimen huolto

Z

Sisäyksikön kondenssivesilinjan tarkastus ja huuhtelu

Z

Ulkoyksikön puhaltimen, kennoston ja puhallusmoottorin huolto

Z

Kiinnityksen, koteloinnin ja läpiviennin tarkastus

Z

Kylmäainemäärän tarkastus tai imu- ja puhallusilman määrämittaus

Z

Yleiskunnon arviointi

Z

Mahdolliset pesu-, desinfiointi- ja kylmäaineet

Ilmalämpöpumppu ja poistoilmalämpöpumppu on nykyaikainen vaihtoehto öljy- tai sähkölämmitykselle.

Se on hiljainen käyntiääneltään, pienikokoinen ja helppokäyttöinen.

TARJOUSPYYNTÖ

7 + 10 =

Tom Air Oy, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja nuohous.

Tom Air Oy

Tomi Uotinen
IV asentaja
045 110 1050
Patotie 2, 01600 Vantaa
info@tomair.fi
Y-Tunnus 2880425-4

"LuotettavaKumppaniyritys"/
Lämmitysverkoston tasapainotus ja jäähdytysverkoston tasapainotus.
Share This
× Ota yhteyttä